luni , martie 4 2024
Home / Sanatate / Cardiologie Brasov

Cardiologie Brasov

Ce se intampla la consultatiile dintr-o clinica de cardiologie Brasov?

O consultatie cardiologica are loc intr-un cabinet dintr-o clinica de cardiologie Brasov sau intr-un centru medical. Mai multe detalii despre ceea ce se intampla in timpul consultatiei cardiologice, vor fi prezentate in continuarea acestui articol.

Consultatie la clinica de cardiologie Brasov

Medicul ii va adresa unele intrebari de ordin medical pacientului. Acest lucru de obicei dureaza putin timp. Cu toate acestea, pacientul trebuie sa raspunda cu sinceritate acestor intrebari. Pe baza raspunsurilor sale poate primi recomandari pentru tratament sau sfaturi pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Medicul cardiolog doreste sa cunoasca simptomele pe care le are pacientul lui. Pacientul in schimb treuie sa stie ce se intampla cu inima sa si ce rol are medicul in tratarea posibilelor afectiuni.

Cei care trec pe la clinica de cardiologie Brasov pot fi supusi unei electrocardiograme (EKG). Se efectueaza un EKG pentru a diagnostica bolile de inima.

Cardiologie BrasovTrebuie facuta precizarea faptului ca testul EKG este indispensabil pentru un cardiolog. In plus, sa nu uitam ca o asemenea procedura poate arata cat de repede bate inima. Tot in urma unui ekg se poate vedea daca ritmul batailor inimii este constant sau neregulat.

Un EKG ii poate arata medicului cardiolog sincronizarea impulsurilor electrice. Acestea trec prin fiecare parte a inimii.

Examinari medicale specifice cardiologiei

Nu in ultimul rand, inainte sa treceti pe la o clinica de cardiologie Brasov trebuie sa stiti ca EKG-ul poate fi un examen de rutina. Mai exact, poate fi utilizat pentru a depista bolile de inima.

Tot in cadrul unei astfel de clinici este posibil sa vi se efectueze chiar si o ecografie. Aceasta este extrem de utila pentru ca ajuta la vizualizarea organelor si a tesuturilor din interiorul corpului.

Acest lucru se datoreaza unui aparat care emite si receptioneaza ultrasunete. Pentru efectuarea unei ecografii, se va aplica un gel pe piele (zona inimii in cazul de fata). Datorita gelului, undele sonore vor calatori mai bune datorita plasarii unei baghete cu ultrasunete (traductor).

De obicei, aceasta procedura este numita simplu, ecografie. Intr-o clinidca de cardiologie Brasov insa, este cunoscuta ca ecocardiografie. Scopul este de a monitoriza activitatea inimii.

About cabinet.brasov

Check Also

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

De ce evita oamenii o clinica stomatologica Brasov? Dupa cum bine stiti, foarte multe persoane …

Close