duminică , iunie 16 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

Remedierea greselilor obisnuite ale asanelor la cursuri yoga Brasov

Multe persoane care s-au inscris recent la cursuri yoga Brasov, nu au mai practicat niciodata aceasta activitate. Cei care sunt incepatori, pot comite diverse greseli in timp ce invata elementele de baza ale alinierii posturale sanatoase.

In randurile de mai jos veti descoperi informatii utile care va pot ajuta in ceea ce priveste remedierea greselilor comise in timpul asanelor la cursurile de yoga.

Cursuri yoga Brasov: Remedierea greselilor obisnuite din timpul asanelor

Pentru a face totul simplu, iata cateva detalii de care trebuie sa tineti cont pentru a evita multe dintre cele mai frecvente greseli de asana. Tineti cont de aceste detalii pentru a invata elementele de baza ale alinierii posturale sanatoase pe care le puteti aplica la aproape orice stil de yoga pe care il practicati.

1. Construiti-va pozitia de la sol

Precizam ca fiecare pozitie de yoga solida incepe cu o fundatie bine aliniata si echilibrata. Fundatia, unde pozitia dvs. se intalneste cu pamantul, este punctul de plecare pentru construirea unei ipostaze care sa aiba integritate. Merita atentia ta dvs. fiecare postura pe care o incercati.

Cursuri Yoga BrasovIn general, vreti ca fundamentul pozitiei dvs., fie ca este vorba despre picioare, maini, pelvis sau orice alta parte a corpului, sa fie echilibrat echilibrat atat dintr-o parte la alta, cat si din fata in spate.

De exemplu, pentru a echilibra fundatia pozitiei sezand dedesubt, v-ati legana incet dintr-o parte in alta si apoi de cateva ori din fata in spate. Va veti legana pana cand veti gasi punctul central, unde cele doua oase ale feselor se simt egal ponderate.

2. Adaptati pozitia pentru a va intalni cu propriul corp

Aici intervin elementele de recuzita folosite la cursuri yoga Brasov. Toate elementele (blocuri, covorase, etc.) va permit sa va adaptati ipostazele pentru a va intalni corpul acolo unde se afla, cu echilibru si integritate. Recuzitele sustin corpul, creeaza spatiu, ofera stabilitate si va ajuta sa va mentineti alinierea sanatoasa. Iata doar cateva dintre numeroasele moduri in care recuzita va sprijina practica:

Daca nu va simtiti suficient de stabil pentru a gestiona pozitia copacului in mijlocul camerei, mergeti la un perete. Daca partea inferioara a spatelui vi se rotunjeste cand stati pe podea, asezati-va pe o patura sau doua. Daca nu va puteti indrepta piciorul in Supta padangusthasana, folositi o curea.

3. Utilizati puterea Prana – respirati

Aceasta nu este o postura pe care o incercati la yoga Brasov, dar reprezinta un aspect important. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem in yoga este „uitarea” de a respira. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand muncim din greu, tocmai momentul in care respiratia ne poate ajuta cel mai mult.

In yoga, respiratia este recunoscuta ca fiind mult mai mult decat oxigenul pe care il respiram. Respiratia contine prana, energia vitala si forta animatoare care ne insufleteste nu numai corpurile, ci si mintea.

Respiratia actioneaza ca o punte intre ceea ce se intampla in corpul nostru si ceea ce se intampla in mintea noastra, aducandu-le pe cele doua mai mult sincronizate.

Cand respiram cu atentie, lin si uniform, este mult mai probabil sa fim prezenti la ceea ce se intampla pentru noi in acest moment.

Prin urmare, respiratia regulata si constanta aduce o mai mare vitalitate in pozitiile noastre de la cursuri yoga Brasov. Ba chiar mai mult, respiratia constanta si regulata ne intareste efortul fizic in practica posturala, si ne creste si constientizarea.

Intelegerea puternica a respiratiei ca legatura intre minte si corp ne serveste nu numai in practica asana, ci si in fiecare moment al vietii, cand nu ne aflam la cursurile de yoga.

About cabinet.brasov

Check Also

Pop Up Capsuna

Pop Up Capsuna

Pop Up Capsuna Alegand acest Pop Up Capsuna, vei lua o decizie foarte buna. Este …

Close