duminică , mai 16 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

Incalzitorul termic Brichete De Lemn Pentru Foc isi maresc volumul in cadrul procesului de ardere. Se vor insera pe rand, in mod treptat, in interiorul centralei pentru lemn. Niciodata nu se va proceda la umplerea deodata a sobei sau a semineului. Camera de ardere presupune un anumit proces functional care trebuie respectat. Utilizarea acestor brichete de lemn este recomandata de specialisti. Este o industrie in continua dezvoltare.

Campaniile de promovare prezinta avantajele si beneficiile oferite de intrebuintarea, pe perioada indelungata, a acestui combustibil ecologic. Compozitia brichetelor de lemn este suta la suta naturala.

Brichete de lemn pentru foc

Cantitatea de cenusa rezultata in urma procesului de ardere este foarte mica, aproape nesimnificativa. Procentajul cenusei ramase neutilizate se situateaza intre zero virgula cinci la suta si unu la suta din cantitatea de Brichete De Lemn Pentru Foc folosita in procesul de ardere. Randamentul sporit al eficientei acestor brichete este dat si de puterea calorica ridicata. Brichetele de lemn pot avea lungimi, diametre si greutate specifica. De regula, diametrul unei brichete este de saptezeci de milimetri. Lungimea un brichete este de o suta de milimetri.

Brichete De Lemn Pentru FocBrichetele de lemn sunt ambalate in saci. Acesti saci pot avea dimensiuni diferite. Pot fi saci de zece kilograme. Aceasta greutatae este o greutate medie. Majoritatea consumatorilor casnici achizitioneaza brichete de lemn ambalate in saci sau pungi de zece kilograme.

De obicei zece kilograme de brichete de lemn echivaleaza cu cinci virgula trei litri de petrol. Operatiunea de depozitare este una foarte usoara. Este necesar un spatiu foarte mic de depozitare. Singura cerinta este ca acesta sa fie un loc uscat. Sa nu prezinta deloc umiditate. Brichetele de lemn se vor pastra in ambalajul original, din fabricatie.

Brichete de lemn pentru foc

Aceste Brichete De Lemn Pentru Foc pot fi ambalate si in folie polietilena. Gradul de umiditate foarte scazut al acestora, le ofera unicitate. Brichetele de lemn pentru foc au un continut de optzeci la suta de substante volatile. Pot fi cumparate direct de la producatori. Exista, insa, multe puncte de comercializare a brichetelor din rumegus. Se gasesc in toate supermarket-urile. Se gasesc si in benzinarii.

About cabinet.brasov

Check Also

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat Alegeti mereu o Placa Carton Natur Gofrat. O astfel de placa …

Close