duminică , decembrie 10 2023
Home / Diverse / Epilare Brasov

Epilare Brasov

Cum functioneaza proceduda de epilare Brasov cu laser?

Procedura de epilare Brasov cu laser ramane cea mai utila si cea mai eficienta pentru a indeparta firele de par nedirite de pe corp. Despre epilare IPL vom discuta in randurile care urmeaza. Ramaneti alaturi de noi, si descopeirti o multime de informatii interesante.

Cum functioneaza procedura de epilare Brasov IPL?

IPL (Intense Pulse Light) este un tip de lumina intensiva in banda larga si incoerenta, cu un spectru de lungimi de unda care se intinde intre 420 nm si 1200 nm. IPL ofera o gama larga de aplicatii non-invazive bazate pe absorbtia selectiva a pielii umane si fototermoliza surselor de lumina.

Aceasta practica estetica populara este conceputa special pentru a oferi: Epilare Brasov permanenta IPL, IPR Managementul Acneei.

Deoarece IPL utilizeaza un spectru mult mai larg de lumina decat laserul, este capabil sa ofere o gama mai larga de tratamente estetice. De asemenea, sa trateze o gama mai larga de culori de par si tipuri de piele. Mai mult, IPL trateaza o suprafata mult mai mare de piele pe puls de lumina decat laserul. Rezultand un proces de tratament mai rapid si mai rentabil.

Cand actioneaza functia de indepartare a parului a aparatului IPL, dispozitivul emite lumina la anumite lungimi de unda care sunt absorbite de pigmentul situat in foliculul de par (pigmentul da culoarea parului).

Epilare BrasovAparatul este apoi pulsat doar pentru o fractiune de secunda, iar durata fiecarui puls este suficient de lunga pentru a perturba foliculul de par.

Epilare Brasov – Cand pigmentul din foliculul de par absoarbe lumina IPL, energia este convertita in caldura, ducand la deteriorarea termica a foliculului de par. Aceasta deteriorare termica provoaca intarzierea cresterii parului sau distrugerea definitiva completa a foliculului de par.

Utilizarea unui aparat IPL pentru reducerea profesionala a parului:

  • Este o solutie usoara, confortabila si rapida pentru indepartarea parului nedorit.

  • Ofera rezultate excelente atat pe partile faciale, cat si pe cele ale corpului.

  • In mod obisnuit, necesita un curs de 6 – 8 tratamente IPL pentru a obtine rezultate optime (cu toate acestea, odata ce clientul a finalizat ciclul de tratament, poate astepta cu nerabdare o viata neteda a pielii cu doar tratamentul de intretinere necesar ocazional).

  • Ramane o solutie de indepartare a parului populara si bazata pe valoare in comparatie cu costul si necazul unei vieti de epilare, barbierit si penseta.

  • Estimarile indica faptul ca venele inestetice sunt o problema comuna pentru mai mult de 60% din populatia adulta, motiv pentru care multi apeleaza la tratamentul IPL pentru o solutie rapida si eficienta.

  • Tratamentul IPL pentru problemele vasculare se realizeaza prin eliberarea de impulsuri puternice controlate cu precizie de lumina filtrata care sunt absorbite de vasul de sange, incalzindu-l pana la un punct in care este distrus. In urma tratamentului, vasele se curata rapid si sunt reabsorbite de organism, lasand putin sau deloc urma a leziunii originale.

Cu un aparat IPL de calitate, saloanele, spa-urile, clinicile si cabinetele pot oferi tratamente de epilare Brasov. Aceste tratamente au ca scop reducerea petelor vasculare faciale, cum ar fi inrosirea fetei (rosacea) si petele rosii gasite pe obraji si in jurul nasului.

Tratamentul nu necesita timp de nefunctionare, astfel incat clientii sunt liberi sa isi continue ziua ca de obicei, urmand procedura. De obicei, este necesar un curs de 4 – 6 tratamente la intervale de doua pana la trei saptamani.

Este necesar acest lucru pentru a obtine rezultate optime pentru clientii dvs., desi clientii vor fi evaluati de la caz la caz in timpul consultarii.

Concluzie

Cand vine vorba despre epilare Brasov, exista mai multe optiuni. Fara doar si poate insa, cele mai eficiente sunt dispozitivul de epilare cu ceara acasa, ara si epilarea IPL.

About cabinet.brasov

Check Also

Angajari Videochat Brasov

Angajari Videochat Brasov

Ce trebuie sa stie fetele interesate de angajari videochat Brasov? Pentru multe fete si nu …

Close