duminică , mai 16 2021
Breaking News
Home / Industrie / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegand o Folie Stretch de calitate, veti lua o decizie cat mai buna. O astfel de foilie va fi pe placul vostru si va va oferi avantajele pe care le doriti. Aceasta este o folie din plastic maleabila, ea intinzandu-se perfect. Aceasta reuseste sa infasoare lucrurile si sa le ambaleze foarte strans. Aceasta folie este utilizata in transportul unitatilor mari si anume pentru paletizarea de marfuri. De asemenea, ea mai este folosita si pentru ambalarea de produse.

Folie Stretch

Folie StretchO astfel de Folie Stretch va fi pe placul vostru. Veti avea parte de o rezistenta sporita la toate conditiile de mediu. De asemenea, o astfel de folie va reusi sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. Un alt avantaj al acestei folii este ca ea va reusi sa fixeze produsele pe paleti si le va proteja in acelasi timp. Transportul si depozitarea acestor produse vor fi astfel realizate in cele mai bune conditii. Produsele vor ajunge asadar la destinatie in cel mai scurt timp.

Puteti oricand avea in vedere o folie de acest fel. Veti vedea ca ea va fi disponibila in mai multe latimi si grosimi. De asemenea, si greutatea acestei folii va varia destul de mult. Va veti putea orienta catre folii stretch extensibile. Aceste folii se impart atat in folii alimentare, cat si in folii industriale. Aceste folii se utilizeaza asadar in industria alimentara. Ele asigura permeabilitatea vaporilor, dar si a gazelor. O astfel de folie va fi rezistenta, elastica, dar si transparenta in acelasi timp. Produsele proaspete isi vor mari astfel valabilitatea. Ele vor putea fi personalizate prin diverse etichete autoadezive.

Folii Stretch

Pentru marfurile usoare se vor putea folosi folii stretch pentru uz manual. De asemenea, se mai pot folosi si cu ajutorul masinilor automate de paletizat. Veti vedea ca acestea vor oferi o protectie foarte buna impotriva umiditatii. In acelasi timp, acestea va vor proteja foarte bine marfurile atunci cand le depozitati. Rezistenta la rupere va fi si ea garantata in cazul acestor folii. Va trebui asadar sa le aveti in vedere. Ele vor fi alegerea cea mai buna.

About cabinet.brasov

Close