joi , august 11 2022
Home / Casa si Gradina / Plic AWB

Plic AWB

Poate fi util un plic AWB pentru afacerea mea?

Stiati ca multi antreprenori neglijeaza ideea de a opta pentru achizitia unui plic AWB sau a unui set care sa contina cat mai multe plicuri. Exista insa si oameni de afaceri care sunt constienti de importanta unui AWB. Acesti oameni sunt la fel de constienti si de numarul mare de situatii in care plicurile awb le-ar putea fi de folos. Tocmai din acest motiv, ideea de a opta pentru achizitia unui plic AWB nu este una rea.

Pana sa faceti o astfel de achizitie insa, vom discuta despre aceste plicuri. Speram ca informatiile pe care le veti descoperi sa va fie de mare ajutor.

De ce este util un plic AWB?

Plic AWBUn birou poate fi un loc foarte aglomerat. Oamenii se misca, documentele zboara de la un birou la altul si corespondenta cu clientii este trimisa, cu totul intr-un ritm rapid. Avand atat de multa munca de facut si din ce in ce mai putin timp, cautati modalitati de crestere a vitezi de lucru. Una dintre cele mai simple si mai rapide metode de a face acest lucru ar fi sa folositi plicuri auto-sigilate (plicuri awb).

Ce sunt aceste plicuri?

In momentul in care discutam despre plicuri autosigilate sau plicuri awb, discutam despre plicuri mai speciale. Acestea vin preincarcate cu o substanta adeziva pe buza plicului, astfel incat sa nu va trebui sa pierdeti timpul sigilandu-le in mod traditional. Acest lucru se face prin umezirea buzei cu scopul de a activa lipiciul si sigilarea plicului.

Daca optati pentru un plic AWB, veti gasi cate o banda de latex pe fiecare buza a plicului. In momentul in cara apasati sigiliile impreuna, formeaza instantaneu o legatura care inchide plicul. Exista mai multe denumiri in functie de producatorul acestor plicuri.

Cu toate acestea, plicurile auto-sigilate au de obicei o perioada de valabilitate cand vine vorba de eficienta adezivului. Majoritatea producatorilor de plicuri auto-sigilate pot garanta proprietatile adezive timp de aproximativ 12 luni de la data fabricatiei. Cu toate acestea, termenul de valabilitate poate fi afectat de temperatura si umiditate.

Daca conditiile de depozitare sunt prea reci sau prea calde, latexul se poate usca mai repede. Unele plicuri auto-sigilate vor avea fante de securitate care se vor rupe odata ce plicul este deschis.

Exista un tip special de plic auto-sigilat numit si „Peel and Seal”. Acest tip de plic auto-sigilat are un strat protector pe latex. Acesta trebuie indepartat pentru a presa benzile de latex impreuna si a face legatura. Stratul de protectie ajuta la cresterea termenului de valabilitate si asigura ca benzile de latex nu sunt presate impreuna accidental.

Trebuie facuta precizarea ca exista doua tipuri de asfel de plicuri, care sunt clasificate astfel: hot melt si could melt. Cele care fac parte din a doua categorie dispun de doar o singura banda adeziva acoperita de o banda de hartie siliconata. Un astfel de plic awb are aproximativ 2 ani de valabilitate.

In ceea ce priveste plicurile hot melt, mentionam faptul ca acestea sunt cele mai populare la birou. Acest lucru se poate datora si faptului ca au o durata de viata indelungata.

Bine, dar cum ma vor ajuta aceste plicuri?

Cel mai evident beneficiu de care va puteti bucura folosind un plic AWB consta in economisirea de timp si efort atunci cand vine vorba de sigilarea plicurilor pentru livrare. Pur si simplu scoateti banda de latex (daca exista), apasati-o pe plic si este gata de plecare misiunea.

About cabinet.brasov

Check Also

Inginer Topograf Brasov

Inginer Topograf Brasov

Cum poate fi un inginer topograf Brasov de ajutor pentru oameni? Nu putine sunt situatiile …

Close