duminică , mai 16 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie

Retinoscopie

Retinoscopie

Temrenul de Retinoscopie se refera la o tehnologie sau metoda prin care se masoara starea refractiva al ochiului unui pacient. Acest procedeu se realizeaza cu ajutorul unui aparat cunoscut ca Retinsocop. Acest aparat va lumina retina, astfel, ajutand la o diagnoza mai precisa.

RetinoscopieUn specialist va va lumina rtetina cu ajutorul retinoscopului. Daca reflexia nu este neutra, atunci acesta va plasa anumite lentile in fata ochiului examinat. Aceasta lentila va fi schimbata pana cand reflexia devine neutra. Acest proces trebuie sa fie realizat de un Specialist Oftalmologic Brasov cu experienta.

Cu ajutorul retinmoscopiei se poate constata daca lumina sau imaginea se reflecta corespunzator in interiorul ochiului. Astfel, ajutand la diagnosticarea bolilor cum ar fi miopia, prezbitismul, astigmatismul sau hipermetropia. Alegand un cabinet modern si cu un personal foarte bine pregatit, va veti asigura ca diagnosticul va fi unul de incredere. Nu ezitati sa va programati la o astfel de analiza pentru a va asigura ca vederea dvs este sanatoasa.

About cabinet.brasov

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Un Dentist Copii Brasov este aleegerea cea mai buna. Acest specialist va …

Close