luni , martie 4 2024
Home / Diverse / Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Motive intemeiate pentru a alege scoala de soferi Brasov cu cutie automata

Atat in mediul online cat si in offline se discuta despre scoala de soferi Brasov cu cutie automata. Probabil ai auzit si tu cel putin odata ca unele cunostinte au adus acest subiect in discutie.

Tocmai din acest motiv, vom aborda acest subiect. Pentru a te lamuri si tu si cei care au auzit despre aceasta scoala, dar nu detin multe informatii.

Scoala soferi Brasov cu cutie automata

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie AutomataCei care aleg sa faca practica la scoala de soferi pe o masina care are cutie de viteze automata, au unele beneficii. Inainte de toate insa, mentionam ca inscrierea la scoala se face ca si pentru practica pe masini cu cutie manuala. Singura diferenta consta in masina condusa, una avand cutie manuala si alta automata.

Persoanele care aleg sa faca practica pe o masina cu cutie automata, pot invata mai repede sa conduca. Spunem asta pentru ca nu se vor confrunta cu unele probleme clasice ale soferilor incepatori.

Facem in primul rand referire aici la pornirea din rampa. Celor mai multi soferi incepatori si nu numai, le moare motorul. Cu o masina cu cutie automata insa, nu veti avea parte de asemenea surprize neplacute.

De asemenea, este mai placut de condus o masina cu cutie automata. Nu mai trebuie ca soferul sa schimbe treptele de viteze. Cutia automata se ocupa de aceasta operatiune. Practic, soferul trebuie doar sa fie atent la drum.

Exista si dezavantaje?

Referitor la cei care fac scoala de soferi Brasov cu cutie automata, acestia vor obtine permis auto pentru cutie automata. Fireste, acest lucru se intampla doar dupa ce promoveaza atat examenul teoretic cat si pe cel practic.

Dezavantajul este ca nu se pot urca ulterior la volanul unei masini cu cutie manuala. Pentru a face acest lucru, trebuie sa faca un curs suplimentar de conducere. Acesta dureaza insa doar 6 ore, iar ulterior vor sustine un examen.

Avantajul in aceasta situatie este ca nu trebuie sustinut si examenul teoretic. Doar condusul se mai sustine, pentru a putea conduce ulterior si masini cu cutie de viteze manuala.

About cabinet.brasov

Check Also

Epilare Brasov

Epilare Brasov

Cum functioneaza proceduda de epilare Brasov cu laser? Procedura de epilare Brasov cu laser ramane …

Close