marți , octombrie 15 2019
Breaking News
Home / Sanatate / Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Atunci cand alegeti Rame De Ochelari pentru forma fetei dvs, trebuie sa fiti foarte atenti. Exista cateva reguli pentru fiecare tip de fete in ceea ce priveste ochelarii ideali. Mai jos veti gasi cateva informatii de baza despre recomandarile de rame a specialistilor in functie de forma fetei.

Rame De OchelariNu trebuie sa alegeti anumite Rame Ochelari Brasov doar pentru ca sunt “la moda”. Trebuie sa aveti in vedere si forma fetei dvs. Astfel, daca aveti o fata rotunda, este bine sa optati pentru rame cu linii mai apasate si o forma mai patrata. In acelasi timp, daca aveti o fata patrata, atunci trebuie sa evitati aceste rame si sa alegeti unele mai subtiri si mai rotunde. Astfel, creaind un echilibru intre forma patrata a fetei si forma rotunda a ramei.

Cei care au fete tringhiulare se recomanda sa opteze pentru rame care sunt mai groase in partea de deasupra ochilor. Cele mai des utilizate fiind ramele de tip ochi de piersica. Iar daca aveti o fata in forma de inima, atunci alegeti o rama de tip Wayfarer. Aceste rame se potrivesc cel mai bine si creaza un echilibru mai placut.

About cabinet.brasov

Check Also

Cabinet Stomatologic Brasov

Cabinet Stomatologic Brasov

Cabinet Stomatologic Brasov – Servicii Impecabile Intr-un Ambient Relaxant! Nu trebuie sa ezitati sa alegeti …

Close