marți , iulie 7 2020
Breaking News
Home / Sanatate / Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Un Test Oftalmologic periodic este recomandat oricui. Aceste teste nu trebuie sa fie efectuate doar in cazul angajarii sau inceperii unei scoli sau cursuri. Deoarece ,aceste teste simple pot ajuta la diagnosticarea unor afectiuni ale ochilor, care, de altfel, nu prezinta simptome usoare de observat.

Test OftalmologicUn test foarte usor si iubit de orice Optometrist Brasov sau specialist in oftalmologie este Testul Amsler. Acest test consta in analizarea unei grile de catre pacient cu fiecare ochi in parte.

Testul Amsler se efectueaza pentru depistarea degenerescentei maculare. Astfel, un ochi care nu sufera de aceasta boala, va vedea toate liniile drepte si fara discontinuitati sai intreruperi. Pe de alta parte, un ochi care sufera aceasta boala va observa mici anomalii in grila. Aceste anomalii pot fi linii curbate, intrerupte sau deformate. In cazul in care observati una sau mai multe dintre aceste anomalii, spcialistul va va ruga sa specificati exact in ce parte a grilei se afla acestea. Astfel, se va identifica parte ochiului care este afectat.

About cabinet.brasov

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Un Dentist Copii Brasov este aleegerea cea mai buna. Acest specialist va …

Close